Trajnost

Naš dobavitelj ULTRASOUNDtech™ se je pridružil organizaciji United Nations’s Global Compact – največji svetovni prostovoljni korporativni pobudi za trajnost – in se zavezal za izpolnjevanje ciljev trajnostnega razvoja, opredeljenih v agendi za leto 2030.

 

img_sustainable

Cilji trajnostnega razvoja SDG je zbirka globalnih ciljev, vključenih v agendo 2030, akcijski načrt, ki ga je podpisalo 193 držav članic Združenih narodov. Zagotavlja skupni načrt za blaginjo in mir, da bi zavarovali naš planet in zadovoljili potrebe sedanjih in prihodnjih generacij. Cilji obravnavajo globalne izzive, kot so socialna vključenost, trajnost gospodarske rasti in varstvo okolja. To so prednostne naloge, ki jih ni več mogoče zanemariti za preživetje človeštva.

Inovacije izdelkov podpirajo cilje trajnostnega razvoja

 

Podjetja vseh vrst in velikosti morajo pomagati svojim skupnostim in ljudem, pri sprejemanju novih načel in morale, ki je potrebna za zagotavljanje naše prihodnosti. Za idejo ULTRASOUNDtech™ obstaja močna volja po spremembi kemičnega obvladovanja škodljivcev. Dokončno se želijo znebiti uporabe kemikalij na trgu repelentov.

ULTRASOUNDtech™ korporativna vizija in vrednote so povezane s 5 od 17 ciljev SDG trajnostnega razvoja; zaveza je,  slediti vsakemu posameznemu cilju. Širiti ozaveščenost o pomenu trajnostnega razvoja in podpirati okolju prijazne projekte, povezane s 5 cilji trajnostnega razvoja:

 

 • Zdravje in dobro počutje

  Vsakdo bi moral imeti dostop do medicinske oskrbe in bi moral biti sposoben živeti dostojno življenje. Eden od primarnih prizadevanj moderne družbe je zmanjševanje vpliva človeških dejanj na zdravje človeka. Še bolj pomembno pa je zavedanje, da je zdravje in dobro počutje pravica in ne privilegij.

 • Enakost med spoloma

  Vsi posamezniki so ustvarjeni enaki. Doseganje enakosti spolov je zelo občutljiva tema. Vrzel v plači med spoloma in diskriminacija žensk in deklet sta težavi, ki jih mnogi še vedno težko priznajo. Vsi moramo biti sposobni izbrati, kaj želimo biti, ne glede na spol.

 • Trajnostna mesta in skupnosti

  Mesta in skupnosti bi morale postopoma zmanjšati svoj vpliv na naravo in svet na katerem živimo. To je morda eden najtežjih ciljev, ki jih je treba doseči, ker vpliva na številne vidike našega življenja, tudi na udobje na katerega smo navajeni. To, da so mesta in človeška naselja odporna in trajnostna, je prednosten cilj za preživetje človeštva in ohranjanje ekosistema, ki je že v hudi nevarnosti.

 • Podnebni ukrepi

  Delovati kot posameznik in kot skupnost v boju proti podnebnim spremembam. To kar dela Zemljo bivalno za ljudi, je vsak dan na preizkušnji. Splošne brezbrižnosti do pojavov kot sta dvigovanje morske gladine in globalno segrevanje ne smemo več prenašati.  Politični akterji in druge javne osebnosti bi morale ozaveščati množice, da bi čim bolj omejili škodo, ki jo povzročamo.

 • Življenje pod vodo

  Oceani so polni življenja in so s svojo biotsko raznovrstnostjo neprecenljiva dediščina, ki jo dnevno preizkušamo s kemikalijami in odpadki, ki se jih ne da poceni znebiti na okolju prijazen način. Zmanjšanje potrošnje in omejevanje odpadkov iz nevarne plastike in drugih materialov, ki niso biorazgradljivi sta pomembna cilja za boljši jutri.

Za več informacij o SDG obiščite spletno stran:

img_sustainable_ban

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?